Održano tradicionalno druženje Grabovčana u Sloveniji

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.06.2018. 08:50

Grabovčani su i ove godine nastavili tradiciju druženja sa svojim rođacima i prijateljima koji žive i rade u Sloveniji, a kao i obično obavljeno je uz fudbal i obavezne produžetke izvan terena.

Ekspedicija iz Grabovice uputila se proteklog vikenda ka Novom Mestu u uzvratnu posjetu svojim Grabovčanima, koji su im se odužili za prošlogodišnji doček u rodnom selu.

Strast Grabovčana prema fudbalu i ovaj put je bila u prvom planu, a umor od puta učinio je svoje pa su kotorvaroški Grabovčani turnir završili sa svim porazima i zauzeli ppsljednje peto mjesto.

Utisak su, međutim, popravili u trećem poluvremenu gdje su se ravnopravno nosili i stariji, koji su se prisjećali davnog drugovanja, ali i njihovi potomci učvršćujući u odličnoj atmosferi bratske veze.

Ekspedicija se puna utisaka i obnovljenih uspomena i utisaka vratila u Grabovicu gdje će ponovo biti domaćini svojim “Slovencima”.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…