Oduzeti automati za kockanje koji su nelegalno korišćeni

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.05.2016. 11:50

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću su zbog nelegalnog korišćenja privremeno oduzeli automate za igre na sreću od lica čiji su inicijali A.D, koje je vlasnik ugostiteljskog objekta “Pikolo” u Kotor Varoši.

“Automati za igre na sreću su oduzeti do okončanja prekršajnog postupka, a protiv vlasnika lokala `Pikolo` preduzete su mjere predviđene Zakonom o igrama na sreću”, saopšteno je danas iz Republičke uprave za igre na sreću.

Republička uprava za igre na sreću i u narednom periodu usmjeriće sve kapacitete na otkrivanje i sankcionisanje nelegalnog priređivanja igara na sreću, kao i drugih prekršaja iz ove oblasti.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…