Opasači za italijansku vojnu policiju direktno iz Kotor Varoša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.03.2017. 14:10

Fabrika "Dermal" iz Kotor Varoša počela je isporuku 160.000 primjeraka komplet opasača za italijansku vojnu policiju. Komplet opasač sadrži futrolu za rezervni okvir, lisice, voki-toki uređaj i nisko nošenje oružja.

"Taktički opasač namijenjen je pripadnicima italijanske vojne policije, popularnim karabinijerima, a futrole su izrađene od sintetičke tkanine velike izdržljivosti i imaju otvore za provlačenje opasača", istakao je direktor i vlasnik "Dermala" Radenko Bubić. 

Osim isporuke opasača za italijansku vojnu policiju, "Dermal" proizvodi namjensku obuću za ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Crne Gore, kao i za radnike "Elektroprivrede Republike Srpske". Nedavno je potpisan i ugovor sa slovenačkom "Alpinom" za izradu modne obuće i obuće za planinarenje. 

Pored novog proizvodnog pogona, u koji je uloženo 2.500.000 KM, nastavljeno je proširenje proizvodnih kapaciteta. Prema riječima direktora Bubića, nova investicija se prostire na hiljadu metara kvadratnih. 

"Riječ je o bivšem pogonu Fabrike obuće `Bosna`, koji želimo renovirati i zaposliti značajan broj novih radnika, a uložićemo 330.000 KM vlastitih sredstava", poručio je Bubić. 

Fabrika obuće "Dermal" trenutno zapošljava 600 radnika. Cilj rukovodstva fabrike jeste da se ponuda i dalje širi, ali i unapređuje uspješna saradnja sa dobavljačima i partnerima. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…