Organizovan prevoz na Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.05.2017. 10:02

Opština Kotor Varoš organizuje besplatan prevoz na Poljoprivredni sajam, koji će biti održan od 13. do 19. maja u Novom Sadu. Zainteresovani se mogu prijaviti do 11.05.2017. godine (četvrtak) u Poljoprivrednoj službi opštine Kotor Varoš, a prilikom prijave potrebno je da se uplati 10 KM za sajamske ulaznice.

Polazak autobusom je 12.05. (petak) u večernjim časovima, a 13.05. (subota) je obilazak Sajma i povratak. Za prelazak granice dovoljna je lična karta.

Koliki je značaj Poljoprivrednog sajma najbolje govori sve veće interesovanje izlagača, a u prilog tome govori i činjenica da je ove godine zakupljeno 10 odsto više zatvorenog i 5 odsto više otvorenog izlagačkog prostora u odnosu na prethodnu godinu.

Zemlja partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma je Bosna i Hercegovina.

Od 13. do 19. maja u Hali 1 predstaviće se oko 30 firmi i kompanija, koje će uglavnom promovisati proizvode prehrambene industrije.

Izložbeni segment pratiće i brojne kongresne aktivnosti, a za posjetioce je pripremljena nagradna igra.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…