Osmomartovske proslave Dana žena u organizaciji političkih partija

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.03.2018. 08:30

Mnogobrojne aktivne političke stranke iskoristile su 8. mart za organizaciju i okupljenje članstva ljepšeg i nježnijeg pola, te na taj način pokazale da vode računa o zastupljenosti žena u politici i na vodećim funkcijama u društvu.

Demokratski narodni savez organizovao je druženje žena povodom 8.marta, Međunarodnog dana žena, na kome su bile prisutne predstavnice Opštinskog odbora DNS Kotor Varoš.

Predstavnice Aktiva žena Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš prisustvovale su osmomartovskoj zabavi za članice stranke u Trebinju 4. marta 2018. godine.

Aktiv žena Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke Kotor Varoš obilježio je u srijedu 07.03.2018. godine Međunarodni dan žena.

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…