Osumnjičeni za silovanje pušten da se brani sa slobode

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.08.2017. 16:51

Dvadesetosmogodišnji mladić čiji su inicijali A.G, nakon saslušanja u Okružnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je u Kotor Varošu silovao osamnaestogodišnjakinju, pušten je da se brani sa slobode.

Osim osumnjičenog, tužilac je saslušao i svjedoke. 

"S obzirom na to da nisu ispunjeni zakonski razlozi za određivanje pritvora, osumnjičeno lice je pušteno i u nastavku krivičnog postupka braniće se sa slobode", navode iz Tužilaštva i dodaju da će nakon sprovedene istrage biti donesena tužilačka odluka. 

Policijska uprava Banjaluka i Policijska stanica Kotor Varoš dostavile su danas banjalučkom Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv A.G, koji je osumnjičen za silovanje. 

Kotorvaroškoj policiji je juče u 5.45 časova prijavljeno da je osamnaestogodišnjakinja iz ove opštine silovana na obali rijeke Vrbanje u Kotor Varošu. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…