Otvoren ´Mrazograd´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.12.2017. 09:52

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan sinoć je u Kotor Varošu otvorio manifestaciju ´Mrazograd´, koja će u ovom gradu trajati do 15. januara naredne godine.

"Ovo je prva manifestacija ovakvog karaktera koja označava i početak zimskih događaja u našem gradu koji će trajati 30 dana upotpunjenih raznim dešavanjima", rekao je Sakan nakon otvaranja manifestacije. 
 
Direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj opštine Kotor Varoš Predrag Tešić je naveo da će u "Mrazogradu", osim stalnih sadržaja - ugostiteljskih i zabavnih, biti i povremeni progami, uglavnom namijenjeni djeci i mladima. 
 
"Učinili smo da ovo bude mjesec zabave, čarolije i raspoloženja i mjesto dobrog ugođaja i za građane Kotor Varoša i za turiste i vjerujem da će ova manifestacija imati dugu i sigurnu budućnost", istakao je Tešić.
 
U zabavnom dijelu programa na otvaranju "Mrazograda" nastupili su braća Žderić i djevojački ansambl "Žubor", koji je premijerno izveo pjesmu o Kotor Varošu.
 
"Mrazograd", koji se u Kotor Varošu održava prvi put, zajednički organizuju Agencija za lokalni ekonomski razvoj i opština Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…