Otvorena “Žitopeka” u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.02.2017. 14:14

Pekara “Žitopeka” iz Banjaluke otvorila je svoju prvu poslovnicu u Kotor Varošu. Novi moderni objekat nalazi se u ulici Cara Dušana u blizini Osnovne škole “Sveti Sava”.

U “Žitopeci” je posao dobilo 11 radnika. Moderan izgled koji karakteriše kompletan maloprodajni lanac ove pekare napravljen je i u Kotor Varošu.
Kotorvarošani su dobili savremeno i moderno mjesto na kojem mogu uživati u širokoj paleti svježih pekarskih proizvoda kao što su slana peciva, slatka peciva, sendviči, brza jela, a posjetioce očekuju i kolači, kafa i razni napici. 

Pekara Žitopeka ima dugu tradiciju, koja datira iz 1967. godine. Žitopeka je danas postala prepoznatljiva kao jedna od najbolje opremljenih pekara u regionu sa svojih 15 proizvodno-prodajnih objekata i sa tendencijom daljeg razvoja, širenja asortimana i otvaranja novih rebrendiranih maloprodajnih objekata.

Pekara ima organizovanu proizvodnju po pogonima u sedam cjelina: osnovne i specijalne vrste hljeba, peciva, burek i pite, lisnato pecivo, slatki proizvodi, sendviči i pice. Pekara Žitopeka zapošljava 300 radnika različitih profila u proizvodnji, maloprodaji, transportu i upravi.

Tajna uspjeha je u poštovanju tradicije, iskusnim majstorima, kvalitetnom repromaterijalu i savremenoj tehnologiji. Rad pekare Žitopeka pored poštovanja kupca, koji se uvijek iznova vraćaju, nagrađen je i mnogim priznanjima.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…