Otvorena izložba dječijih radova

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.12.2017. 09:48

U galerijskom prostoru kino-sale sinoć je otvorena izložba dječijih radova „Škole crtanja i slikanja“. Svi prisutni su imali priliku da vide izložbu koju su mališani pripremali u proteklih šest mjeseci pod rukovodstvom diplomiranog likovnog umjetnika Gorana Čupića.

„Mališani su imali priliku da se upoznaju sa slikarskim tehnikama kao i sa radom sa kolaž papirom, grafikom, modelovanjem sa glinom, mozaikom i dekupaž tehnikom“, istakao je Čupić.

Po njegovim riječima glavni cilj „Škole crtanja i slikanja“ je da kroz kreativno ostvarivanje polaznici razviju maštu, vještinu imaginacije, ali i da ispolje svoj stvaralački duh. 

„Ova izložba je dokaz da su naši polaznici uspješno prošli kroz određene umjetničke tehnike, a nakon školskog raspusta i kraće pauze nastavljamo sa radom“, rekao je Čupić.

Direktor Javne ustanove „Centra za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš Dragan Zeljković i diplomirani likovni umjetnik Goran Čupić uručili su nakon izložbe priznanja polaznicima „Škole crtanja i slikanja“.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…