Paketići za porodice sa četvero i više djece

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.12.2017. 14:38

Opština Kotor Varoš u saradnji sa Udruženjem porodica sa četvero i više djece „Matica“ obezbijedilo je novogodišnje paketiće za petnaest djece iz višečlanih porodica.

Iz Udruženja ističu da je ovaj projekat veoma značajan za porodice i djecu jer je znak da nisu sami i da postoje oni koji smatraju da su djeca važna investicija u budućnost. 

„U nedostatku adekvatnog odgovora nadležnih institucija prema svim pitanjima koja se tiču porodice, i dok čekaju sistemska rješenja važno je imati ovakvu podršku za dječiju radost“, istakao je predsjednik Udruženja „Matica“ Branislav Župljanin i zahvalio se načelniku opštine Zdenku Sakanu na podršci.

Načelnik Sakan je rekao da će opštinska uprava u okviru svojih mogućnosti podržati rad ovog Udruženja, jer su djeca najveća radost.

„Otvoren sam za rješavanje problema višečlanih porodica i nastojaću da u onoj mjeri u kojoj to bude moguće pomognemo roditeljima i njihovim potomcima“, dodao je Sakan.

Iz Udruženja „Matica“ su se zahvalili i humanitarnoj organizaciji „Vorld vižn“, koja je donirala informatičku opremu za njihove prostorije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…