Partizan uzeo bod od Mladosti

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.09.2017. 08:45

Fudbaleri Mladosti nisu uspjeli u jučerašnjoj utakmici petog kola Regionalne lige RS – grupa Zapad, na svom terenu da pobijede goste iz Kostajnice, na kraju je bilo 1:1.

Partizan se pokazao kao čvrsta i organizovana ekipa, i uz pomoć veoma lošeg sudije Aničića iz Laktaša koji je domaćinu prestrogo pokazao dva crvena i tri žuta kartona i nije dosudio čist penal, došao do vrijednog gostujućeg boda.

Čitava utakmica stala je u dva minuta. Prvo su gosti evro golom Borojevića poveli u 33. minutu, sjajan volej sa 15 metara završio je iza leđa nemoćnog Kutića, za 0:1. Odgovor je stigao veom a brzo, u 35. minutu odlično je korner izveo Stupar, najviši u skoku bio je Đaković i zakucao loptu glavom ispod prečke za konačnih 1:1. Mladost se propisno ispromašivala, i uz ovako loše suđenje, više od boda i nije moglo. Mladost narednog vikenda putuje u Novu Topolu, gdje će snage u okviru šestog kola odmjeriti sa domaćim Lijevčem.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…