Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u Vrbanjcima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.07.2016. 12:19

Pet lica je povrijeđeno u sudaru četiri vozila na magistralnom putu Banjaluka-Teslić, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 21.15 časova u mjestu Vrbanjci, opština Kotor Varoš, sudarila su se dva “audija”, jedan “golf” i autobus.

Povrijeđena lica čiji su inicijali Z.I, J.B, M.B, M.D, i S.S. prevezena su u Dom zdravlja Kotor Varoš, gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Saobraćaj je na ovom dijelu puta bio obustavljen od 21.15 do 23.15 časova, a vozila su preusmjeravana na alternativne pravce.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…