Počela obuka za Višenamjenske terenske ekipe Crvenog krsta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.11.2016. 16:13

U prostorijama kotorvaroškog Crvenog krsta juče je održan sastanak na kom se razgovaralo o početku obuke pripadnika Višenamjenske terenske ekipe Crvenog krsta Kotor Varoš.

Na sastanku je prezentovan plan obuke i potreba obnove rada VTE u narednom periodu.

Volonteri Crvenog krsta  su dobrovoljno pristupili Višenamjenskoj terenskoj ekipi i odlučili da uče i aktivno učestvuju na ublažavanju posljedica nastalih uslijed prirodnih katastrofa i kriznih situacija.

Sastanku su pored načelnika OŠCZ Kotor Varoš Gostimira Milića prisustvovali i pripadnici novoformirane Gorske službe spašavanja Kotor Varoš koji će zajedno sa pripadnicima VTE učestvovati u pojedinim dijelovima obuke.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…