Počela sanacija vodovodnog sistema u Raštanima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.04.2016. 01:10

Kao što je bilo i predviđeno, ŠG ”Vrbanja”, nakon privođenja kraju radova u šumskim kompleksima, počelo je sanaciju vodovodnog sistema na području Raštana, koji su djelimično oštetili izviđači radova na tom lokalitetu.

”Kao odgovorna firma sve što smo obećali mještanima Raštana završićemo u predviđenim rokovima. Mješani tog naselja nisu ni imali problem sa ŠG ”Vrbanja” nego sa izvođačima radova na tom području, ali to nas neće spriječiti da ono što su izvođači oštetili mi saniramo i dovedemo u prvobitno stanje”, kažu u ŠG ”Vrbanja”.

Dodaju da su mještani Raštana prepoznali želju rukovodstva ŠG ”Vrbanja” da se kroz dijalog dođe do najboljih rješenja, napominjući da su mještani  pokazali su zrelost,  odgovornost i razumjevanje na novonastalu situaciju, na čemu im je ŠG ”Vrbanja” zahvalno.

Na tom poslu angažovana je građevinska firma ”Milež Gradnja”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…