Počeo kamp mladih Crvenog krsta u Tovladiću

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.07.2016. 14:08

Počeo je sa radom ljetni kamp Omladine Crvenog krsta na lokalitetu Tovladić - Kotor Varoš na kojem će boraviti, učiti i družiti se 50 mladih crvenokrstaša do 29. jula.

Organizator kampa je Gradska organizacija Crvenog krsta Banja Luka, a domaćin, Crveni krst Kotor Varoš. Pored mladih banjalučana, na kampu je uzelo učešće i 10 članova Kluba mladih Crvenog krsta Kotor Varoš. Takođe tu su mladi iz Beograda, Novog Sada i Crne Gore tako da je isti poprimio međunarodni karakter.

Kamp Crvenog krsta "Tovladić" djeluje od 2004. godine, vlasništvo je Crvenog krsta Kotor Varoš, a do sada je na istom boravilo preko 1000 mladih iz Evrope, Balkana i regije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…