Počeo kurs njemačkog jezika, u ponedjeljak počinje i kurs engleskog

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.03.2016. 08:45

U prostorijama JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ počela sa radom nova grupa polaznika škole njemačkog jezika, koji žele da nauče i usavrše jezičke vještine.

U ponedjelјak počinje sa radom i škola engleskog jezika, dok su prijave za italijanski jezik još uvijek u toku. Nastavu realizuje stručni profesorski kadar , uz maksimalnu posvećenost i profesionalni pristup, svakom polazniku garantuju lako savladavanje njemačkog, engleskog i italijanskog jezika. Programi i metode rada su prilagođeni svim uzrastima i nivoima prema evropskom referentnom okviru za jezike. U toku realizacije kurseva prati se napredovanje polaznika i provjerava njihovo znanje, a nastava se realizuje u poslijepodnevnim i večernjim satima i traje jedan semestar, 40 časova. Svi polaznici na kraju semestra polažu završni ispit nakon čega dobijaju sertifikat Kembridž centra.

Školu stranih jezika već drugu godinu za redom organizuje JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš u saradnji sa Kembridž centrom iz Banja Luke.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…