Počinje škola klasičnog baleta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.08.2016. 11:05

Obrazovno-vaspitna ustanova Prva baletska škola iz Banjaluke vrši upis polaznika na odsjek klasični balet. Škola klasičnog baleta počinje 01.septembra sa radom a časovi se održavaju u prizemlju zgrade JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš, ponedjeljkom i četvrtkom od 18 časova.

Nastavu izvodi Dijana Kozarski, baletski pedagog sa iskustvom, vanredna profesorica na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu.

Upis polaznika traje tokom mjeseca septembra, a svi zainteresovani za klasični balet mogu se prijaviti u zgradi  JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš (II sprat Radničkog univerziteta) svakim radnim danom od 07 do 15 časova ili na broj telefona 051/785-266.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…