Počinje Zimski turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2017“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.01.2017. 08:22

U kotorvaroškoj sportskoj dvorani uz prisustvo predstavnika organizatora i ekipa učesnica, obavljen žrijeb grupa za tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2017“.

Turnir će u ponedjeljak 23. januara 2017. godine od 18 časova svojom utakmicom prvog kola u okviru grupe „A“ otvoriti ekipe Tropika i Kafe bara „Ara“.

Pored ove dvije ekipe u grupi „A“ se nalaze još i ekipe Naša kafanica i Građus.

U sastavu grupe „B“ čije će se utakmice igrati u utorak 24. januara nalazi se ekipa prošlogodišnjeg osvajača ovog turnira Milež gradnja, kao i ekipe: Pekara „Obeliks“, Roleks i SIM 2.

U grupi „C“ koja je na programu turnira u srijedu 25. januara nalaze se ekipe: Primula, Dermal, Šiprage i Kafe bar „Faraon“.

U srijedu će se igrati i utakmice grupe „D“ koja broji tri ekipe, a u njoj se nalaze ekipe: SIM 1, Maslovare i Auto otpad „Sloga“.

Raspored utakmica grupe „A“ koje se igraju u ponedjeljak 23. januara:

18:00 Tropik – Kafe bar „Ara“
18:30 Naša kafanica – Građus
19:00 Kafe bar „Ara“ – Građus
19:30 Tropik – Naša kafanica
20:00 Naša kafanica – Kafe bar „Ara“
20:30 Građus – Tropik

Sve utakmice se igraju u kotorvaroškoj sportskoj dvorani.

Organizator turnira je JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš u saradnji sa Opštinom Kotor Varoš i uz generalno pokroviteljstvo supermarketa „Tropik“.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…