Počinje jesenja sistematska deratizacija

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.11.2016. 19:26

U periodu od 15. do 22. novembra, biće provedena jesenja preventivna sistematska deratizacija na području opštine Kotor Varoš.

Subjekti, čije troškove usluga deratizacije snosi budžet Skupštine opštine Kotor Varoš su, Matični uredi: Kruševo Brdo, Šiprage, Grabovica, Obodnik, Maslovare, Liplje, Vrbanjci, Zabrđe, Vagani, objekti Administrativne službe, stadion FK „Mladost“, korito rijeke Vrbanje na izlazima gradske kanalizacije.

Sistematska deratizacija u: privatnim i državnim preduzećima, kanalizacionim mrežama, individualnim  domaćinstvima i stambenim  fondovima, privatnim uslužnim, trgovinskim i ugostiteljskim radnjama, u deponijama smeća, izvodiće se prema usvojenom cjenovniku  od strane korisnika usluga ili ranije potpisanim Ugovorima između istih i izvođača radova.

Da bi  akcija deratizacije bila što uspješnija mole se građani da omoguće stručnim ekipama izvođenje deratizacije, da onemoguće pristup djeci i domaćim životinjama da diraju zatrovanu masu i da se pridržavaju uputstava koja će im na terenu dati stručne ekipe.

Izvođač radova je preduzeće „Eko-Bel“ iz Trna.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…