Počinje streeball turnir „Kotor Varoš 2016“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.07.2016. 10:39

Danas (četvrtak 21. jul 2016.) utakmicom Astra kladionica - Sanski most počinje streeball turnir „Kotor Varoš 2016“

U seniorskoj konkurenciji učestvuje 16 ekipa podijeljenih u 4 grupe, po dva prvoplasirana sastava iz svake grupe izboriće plasman u četvrtfinale. U grupi A su: Pokemoni, Kršini drugari, Braval Čelinac i Tropik, B grupu čine ekipe: Sanski Most, Sport kafe Stara Topola, Ordinacija VK i Astra kladionice, u C grupi su: Mikrofin, Pekara Obeliks, SNSD Vrbanjci i Kafe bar De luks, dok će u grupi D snage odmjeriti: Sinkro tim, Derventa, Spidgraf Čelinac i Detektor.
U juniorskoj konkurenciji je prijavljeno 6 ekipa, formirane su dvije grupe i prvoplasirani sastavi će igrati u finalu turnira. U grupi A su Pekara Obeliks, Pan-eks i Poljoapoteka Agro Jurić, dok su u grupi B DNA Čelinac, Mladi SDS-a i Kafe bar Roleks. Juniori će svoje meče igrati u subotu.
Prvog takmičarskog dana igraju se utakmice u grupama A i B u seniorskoj konkurenciji, a sastaju se:
17.00 ASTRA KLADIONICE – SANSKI MOST
17.25 ORDINACIJA VK – SPORT KAFE ST. TOPOLA
17.50 POKEMONI – BRAVAL ČELINAC
18.15 KRŠINI DRUGARI – TROPIK
18.40 ASTRA KLADIONICE – ORDINACIJA VK
19.05 SANSKI MOST – SPORT KAFE ST. TOPOLA
19.30 TROPIK – POKEMONI
19.55 BRAVAL ČELINAC – KRŠINI DRUGARI
20.20 SPORT KAFE ST. TOPOLA – ASTRA KLADIONICE
20.45 ORDINACIJA KV – SANSKI MOST
21.10 POKEMONI – KRŠINI DRUGARI
21.35 TROPIK – BRAVAL ČELINAC

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…