Počela akcija uređenja Kotor Varoša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.04.2017. 12:03

Akcija čišćenja i uređenja grada ”Očistimo svoju okolinu i sačuvajmo zdravu životnu sredinu” počela je danas i trajaće do 22. aprila ove godine. Ovom prilikom napominjemo stanovnike opštine da bi grad trebao biti uredan i čist tokom cijele godine, te apelujemo da svako od nas da svoj doprinos da nam opština bude reprezentativna tokom cijele godine a ne samo povodom Dana opštine Kotor Varoš.

Proljećnu akciju cišćenja organizuje opštinska uprava u saradnji sa ekološkim pokretom “Eko-opstanak”, a organizatori su apelovali na građane, preduzeća i ustanove da se uključe kako bi zajedno naš grad učinili čistim i uređenim.

Na osnovu odluke o komunalnom redu sva preduzeća, ustanove i građani imaju obavezu da učestvuju u proljećnoj akciji čišćenja i uređenja ulica užeg gradskog jezgra, javnih površina, ličnih dvorišta i okućnica i uklanjanju ogrevnog drveta sa zelenih površina.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…