Počinje proljećna deratizacija na području Kotor Varoša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.03.2017. 11:03

Na području opštine Kotor Varoš danas počinje obavezna proljećna sistematska deratizacija u cilju preventivne zaštite stanovništva od pojave i širenja zaraznih bolesti koje prenose glodari. Deratizaciju će do 29. marta vršiti preduzeće „EKO-BEL“ iz Banjaluke.

Da bi akcija deratizacije bila što uspješnija mole se građani da omoguće stručnim ekipama izvođenje deratizacije, da onemoguće pristup djeci i domaćim životinjama zatrovanim mamcima, da zatrovanu masu ne diraju rukama i da se pridržavaju uputstava koje će im na terenu dati stručne ekipe.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…