Počinje sanacija i opremanje Narodne biblioteke

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.04.2018. 08:33

Narodna biblioteka Kotor Varoš počela je sa realizacijom projekta vrijednog 30.000 KM, koji joj je odobrilo Ministarstvo civilnih poslova BiH u okviru granta za sufinansiranje ustanova kulture u BiH za 2017. godinu.

„Sredstvima koja smo dobili za ovaj projekat renoviraćemo unutrašnjost biblioteke i zamijeniti stare i dotrajale police u dječijem odjeljenju, a konačno ćemo opremiti kutak za čitaonicu, gdje će studenti i učenici moći nesmetano da uče i rade na računaru„ rekla je direktorica Narodne biblioteke Kotor Varoš Bojana Vasić.

Završetak svih radova planiran je krajem juna.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…