Poboljšanje usluge odvoza smeća

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.01.2016. 13:10

Nova uprava komunalnog preduzeća "Bobas" čini sve napore kako bi se poboljšala usluga odvoza smeća. Nedavno je nabavljen kamion za odvoz smeća a sredstva su obezbijeđena od Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske i iz vlastitih sredstava.

"Pored poboljšanja usluga odvoza smeća i poboljšanja snadbijevanja vodom, odlučni smo da poboljšamo i status radnika zaposlenih u preduzeću. Nabavili smo nove radne uniforme, a u ovoj godini će radnicima biti isplaćena zimnica i ogrev" - riječi su Gorana Kušljića, v.d. direktora KP "Bobas" Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…