Podjeljene nagrade dobitnicima II kola nagradne igre Bor Petrola „PUNOljetni smo i dajemo puno“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.02.2018. 08:50

Na Bor Petrolu je upriličena dodjela nagrada II kola nagradne igre Bor Petrola „PUNOljetni smo i dajemo puno“. Okupljeni dobitnici su radosno komentarisali nagrade.

”Redovni sam kupac Bor Petrola i točim gorivo samo ovdje, a imam i Bor Petrol loyalty karticu. Inače, mjesečno natočim u prosjeku dva do tri rezervoara goriva i sada sam dobio glavnu nagradu – 9 punih rezervoara PREMIUM goriva. Sreća me hoće”, sa osmjehom kaže Dalibor Bibić, koji je i prije 10 godina u nagradnoj igri Bor Petrola dobio nagradu u vrijednosti od 50 KM goriva.

Biljana Lukić, dobitnica servisnog paketa START, rekla je da taman ima nagradu za muža, s obzirom da joj je juče bila 8. godišnjica braka.

Milena Marinković, dobitnica četiri zimske gume marke Fulda kaže da se već sa momkom dogovorila da prepolovi nagradu i na svom vozilu ugradi dvije, a na njegovom druge dvije gume.

Svi dobitnici su dugogodišnji korisnici usluga Bor Petrola, koji su nagrade doživjeli kao znak zahvalnosti za predanost i lojalnost Fagus grupi.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…