Pogledajte borbu našeg sugrađanina Aleksandra Đukića u disciplini K-1

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.12.2016. 15:51

Kik-bokser “Pantera” iz Kotor Varoša Aleksandar Đukić imao je odličan nastup u Banjaluci u sklopu “Spartan fight night” u dvorni “Obilićevo”uprkos vrlo upitnom porazu na poene 2:1. Đukić je oduševio gledaoce ali i svoje sugrađane kojima je dao obećanje da će dati sve od sebe da dodđe do pobjede.

Ipak Šveđanin srpskog porijekla Njegoš Tufi prema mišljenju sudija bio je bolji u ovom meču, sa čime se mnogi poznavaoci K-1 discipline ne slažu. O kvalitetu suđenja najviše govore i brojni negativni komentari na društvenim mrežama. 

U okviru “Spartan fight night” održano je 11 borbi – osam u kik-boksu i tri u klasičnom boksu, a rukavice su ukrstili borci iz nekoliko zemalja. Organizatori koje je predvodio proslavljeni kik-bokser Draženko Ninić pokazali su veliko srce, jer je prihod od ulaznica doniran Udruženju žena oboljelih od raka dojke “Iskra” iz Banjaluke.

KVorum.net čestita Aleksandru Đukiću na izuzetnoj borbi i predstavljanju naše opštine. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…