Pogoršano zdravstveno stanje Sofije Mićević, ne može još da putuje u Ameriku

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.03.2017. 11:10

Zdravstveno stanje trogodišnje djevojčice Sofije Mićević iz Banjaluke, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije, posljednjih dana se pogoršalo tako da još ne može da otputuje na liječenje u kliniku u Baltimor.

Sofija, koja se nalazi u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i djeteta u Beogradu, trenutno prima terapiju, kako bi što prije mogla otputovati na liječenje metodom primjene T-ćelija.

Iz Humanitarne organizacije "Budimo ljudi" u Banjaluci podsjećaju da je sakupljeno 270.000 dolara za prvi dio liječenja male Sofije, ali da je potrebno još 540.000 dolara.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…