Polјoprivrednici iz Kotor Varoša na sajamu u Novom Sadu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.05.2018. 08:29

Iz kotorvaroškog kraja 50 polјoprivrednika bilo je na 85. Međunarodnom sajamu polјoprivede koji se održava u Novom Sadu.

Odlazak polјoprivrednika organizovala je opštinska uprava, koja je obezbijedila besplatan prevoz za sve zainteresovane polјoprivrednike.

Cijena sajamske ulaznice iznosila je 10 KM. 

Bila je to prilika da se kotorvaroški polјoprivrednici na ovoj prestižnoj sajamskoj manifestaciji upoznaju sa novim dostignućima u oblasti polјoprivrede i da razmijene iskusta sa polјoprivrednicima iz regiona.

Na Međunarodnom sajmu polјoprivrede nastupa 1.500 izlagača iz 30 zemalјa, a predstavlјeni su proizvodi i usluge u oblasti polјoprivrede iz 60 zemalјa.

Ovogodišnji partner sajma je Francuska, koja je i najveća polјoprivedna sila u Evropi.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…