Politički subjekti čestitali Novu godinu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.01.2018. 10:56

Skoro svi politički subjekti koji djeluju na kotorvaroškoj političkoj sceni poželjeli su stanovnicima opštine srećnu Novu 2018. godinu.

– Svima koji žive od svoga napornog rada želim u novoj godini da imaju veće plate, nezaposlenima da pronađu posao, omladini da kupe stan i ne žive kod mame i tate, kkreditno zaduženima da kredite vrate i da ih bankarski razbojnici ne zovu više za rate. Onima koji su morali otići trbuhom za kruhom da se u našu, bolju državu, vrate – naveo je u novogodišnjoj čestitci predsjednik Opštinskog odbora SP-a Kotor Varoš Predrag Tešić.

-  Stanovnicima Kotor Varoša i Republike Srpske želimo sve najljepše u 2018. godini uz želju da ona bude srećnija od svih prethodnih. Želimo vam puno zdravlja, uspjeha i sreće za naše porodice, za našu djecu…, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DNS-a Kotor Varoš

- Čestitkama se pridružio i predsjednik OO SDS Kotor Varoš Nedeljko Glamočak i potpredsjednik Srpske demokratske stranke. "Sve najbolje svim građanima Republike Srpske od pobjedničkog tima SDS-a Kotor Varoš" - poručio je Glamočak.

Opštinski odbor SNSD-a Кotor Varoš svim građanima naše opštine želi srećne novogodišnje i božićne praznike u nadi da će 2018. godina biti još uspješnija od prethodne.

U SNSD-u ističu da je rukovodstvo RS, iako se u 2017. godini RS suočila sa brojnim političkim i ekonomskim izazovima, znalo kako da ih iprevaziđe i građanima pruži nadu u bolje sutra.

– Sa željom da 2018. bude uspješnija i radosnija u odnosu na 2017. svim Kotrvarošanima čestitamo Novu godinu – navedeno je u čestitki kotorvaroškog PDP-a.

Ako smo nekoga izostavili, nemojte da nam zamjerite, mnogobrojne čestitke su stizale sa svih strana, a vjerujemo da  i oni koji nisu navedeni u tekstu stanovnicima i svojim biračima žele isto.

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…