Polomljene tribine na igralištu Radničkog univerziteta nisu djelo "Jazavaca"

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.02.2016. 11:35

Nakon okupljanja na igralištu Radničkog univerziteta i nakon utakmice u dvorani, pojedine osobe šire lažne informacije koje su Jazavci strogo osudili i demantovali.

Pojedinci šire lažnu informaciju da su članovi Jazavaca "polomili i pokidali" tribine na igralištu Radničkog univerziteta što je van svake pameti. Jazavci su  navijači, podrška gradu i našim klubovima, a ne skup huligana koji nanose zlo i uništavaju sopstvenu imovinu koju svi redovno koristimo. 

U saopštenju se navodi da je ovo ozbiljna grupa, grupa koja sve javne skupove uredno prijavljuje Policijskog stanici Kotor Varoš, i da nema nikakvih naznaka da su "huligani".

Pripadnici Policijske stanice sinoć bili prisutni na igralištu Radničkog univerziteta, kao i fotograf, te je izvan svake pameti da se grupa osuđuje za takvo huliganstvo!

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…