Pomoć za još 32 porodice

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.12.2017. 12:10

Kotorvaroški Crveni krst podijelio je pakete sa osnovnim prehrambenim artiklima za 32 siromašne porodice u Kotor Varošu.

Skciju “Niste zaboravljeni"  trajala je posljednjih mjesec dana, a humanitarna pomoć dostavljena je za 113 porodica sa 248 članova na području cijele opštine Kotor Varoš.

– Zahvaljujemo se svim dobrim ljudima koji su svojim prilozima pomogli da organizujemo ovu akciju i na taj način bar malo ublažimo socijalne neprilike naših sugrađana koji žive na rubu egzistencije. Takođe, zahvaljujemo se našim volonterima koji nisu žalili vremena i truda da i po vrlo teškim vremenskim uslovima dopru do najudaljenjih korisnika pomoći – navodi se u saopštenju Crvenog krsta Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…