Porodica Stefana Majstorovića zahvalna svim humanim ljudima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 31.03.2016. 16:03

Porodica Stefana Majstorovića iz Savića kod Kotor Varoša, učenika kotorvaroške Osnovne škole „Sveti Sava“neizmjerno je zahvalna svima koji pružaju pomoć za njegovo liječenje.

Stefan je početkom ove godine iznenada obolio od limfoblastne leukemije. Za Stefanovo liječenje potreban je lijek koji se nabavlja u Njemačkoj. Procjenjeni troškovi liječenja iznose više od 50.000 eura. 

S obzirom da su Stefanovi roditelji nezaposleni pokrenuta je akcija za prikupljanje sredstava na koju su se odazvali učenici, sportisti, članovi kulturno umjetničkih društava, planinari i ostali građani. Nakon dvomjesečnog liječenja u banjalučkom Univerzitetsko kliničkom centru Stefan je upućen na odjeljenje hematologije Instituta za majku i dijete Srbije „Dr.Vukan Čupić“ u Beogradu, gdje se nalazi već tri sedmice.

Po riječima brata Darka, koji ga redovno posjećuje, Stefan se dobro osjeća, sanirana je upala pluća i redovno prima terapiju. Posebno ga raduje solidarnost brojnih humanih ljudi, što ga hrabri da što prije ozdravi  i da se vrati među svoje vršnjake. Akcija na prikupljanju pomoći za Stefanovo liječenje na području kotorvaroške opštine se nastavlja. Svi koji žele pružiti pomoć mogu uplatiti sredstva na račun Hipo Alpe Adria banke broj:552-038-151561-98-06 sa naznakom „Za Stefana“.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…