Posao održavanja javne rasvjete povjeren kotorvaroškom preduzeću “Petrović”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.03.2017. 15:00

Posao održavanja javne rasvjete na području naše opštine povjeren je kotorvaroškom preduzeću “Petrović”, nakon što je ova firma dostavila najnižu ponudu u iznosu od 21.149 KM na tenderu koji je raspisala opština Kotor Varoš, što je bio i glavni kriterijum za izbor ponuđača.

Prema podacima iz opštinske uprave tendersku dokumentaciju je preuzelo sedam potencijalnih ponuđača, ali je ponudu dostavila samo firma čiji je vlasnik Novo Petrović. Komisija za javne nabavke je nakon ocjene ponude predložila načelniku opštine Zdenku Sakanu da za najpovoljnijeg ponuđača bude proglašeno preduzeće “Petrović”, što je on prihvatio.

Pred preduzećem “Petrović” je obiman posao s obzirom da u značajnom dijelu grada, prigradskih naselja i mjesnim zajednicama, kao i u ruralnim područjima javna rasvjeta mjesecima ne radi.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…