Postavljeni usporivači brzine i sanirana oštećenja asfaltnog kolovoza

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.11.2017. 09:42

– U Kotor Varošu su okončani radovi na postavljanju usporivača brzine na mjestima koji su određeni kao prioritetni od strane građana.

Takođe, sanirana su i oštećenja asfaltnog kolovoza na tri lokacije.

„Na zahtjev građana postavljeni su usporivači brzine u Ulicama Stefana Nemanje (kod Lamele 6) i Dositeja Obradovića, gdje gravitira veliki broj stanovništva i đaka, a sanirali smo oštećenja asfaltnog kolovoza na raskrsnici prema naselju „Bregovi“, na putu „Stara pruga“ u MZ Vrbanjci i na putu u naselju Večići“, istakao je načelnik opštine Zdenko Sakan i dodao da je iz budžeta opštine za ovu namjenu izdvojeno 6.135, 48 KM.

Izvođač radova bila je firma „Građenje Đurić“ i svi su završeni u predviđenom roku.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…