Predškolci priveli kraju druženje u vrtiću

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.06.2018. 07:59

Još jedna generacija predškolaca privela je kraju svoje druženje u JU Dječiji vrtić ´Larisa Šugić´ Kotor Varoš i svečanošću održanoj u bioskopskoj sali u četvrtak 31. maja igrom i pjesmom oduševila publiku koja je došla da ih podrži. Smijeh i radost, ali i suze miješali su se cijelo veče. Ponosne vaspitačice su se potrudile da ova mala gospoda pamte svoj boravak u vrtiću kao najljepšu bajku. Poželjele im sreću i uspjeh u školi i da sutra, kada odrastu, postanu časni i veliki ljudi.

"Zahvaljujem se kolektivu vrtića jer su se trudili tokom godine da se stvore što bolji uslovi za boravak djece u vrtiću. Takođe bih se zahvalio opštini Kotor Varoš, privrednicima, pojedincima a naročito roditeljima djece koja borave u vrtiću na korektnoj saradnji" - rekao je ovom prilikom Mladen Tepić v.d. direktora vrtića poželivši budućim prvačićima sreću i puno uspjeha u nastavku školovanja.

Istog dana završen je i Program pripreme pred polazak u školu koji je trajao tri mjeseca i kojim su obuhvaćena djeca koja do sada nisu imala priliku da borave u vrtiću.

( Izvor  : vrtickv.com )

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…