Predsjednik Omladine DNS-a RS Borivoje Obradović boravio u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.08.2017. 09:16

Predsjednik Omladine DNS-a Republike Srpske Borivoje Obradović razgovarao je sa članovima Predsjedništva Omladine DNS-a Opštinskog odbora Kotor Varoš o predstojećim akcijama, u koje će biti uključeni mladi članovi stranke u cijeloj Srpskoj.

Obradović je naglasio da je Omladina kotorvaroškog DNS-a među najorganizovanijom u banjalučkoj regiji i naglasio da se očekuje značajno učešće mladih članova DNS-a u novom uspjehu stranke na opštinim izborima naredne godine.

Na sastanku je bilo riječi o organizovanju odlaska mladih članova DNS-a iz Kotor Varoša na ljetovanje na Crnogorsko primorje, kao i organizovanju kampa mladih DNS-a u Šipovu.

Razgovarano je i o učešću članova Organizacije mladih OO DNS Kotor Varoš na Političkoj akademiji DNS-a, koja će na jesen biti organizovana.

Sastanku su prisustvovali i predsjednica OO DNS Kotor Varoš Daliborka Kerezović Damjanović, kao i koordinator OO DNS Kotor Varoš za rad sa mladima Đuro Krčić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…