Predstava: Ah ta ljubav

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.04.2016. 08:35

Dana 9. aprila 2016. godine (subota) u kino-sali u Kotor Varošu od 19h biće premjerno izvedena muzičko-scenske predstava »Ah, ta ljubav« u režiji Novice Bogdanovića, dok je muziku komponovao Sandi Popović i to je jedan od najvažnijih rezultata višemjesečnog rada tokom radionica. Ulaz je besplatan.

Prošle godine u avgust Dom Kulture »Miroslav Miro Pejović« iz Kotor Varoša započeo je realizaciju projekta »Ljubav prema glumi – ljubav prema ljudima« u sklopu UNDP-ovog projekta »Jačanje lokalne demokratije – LOD IV« koje finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenata za pretpristupnu pomoć (IPA).

Ovaj projekat fokusiran je na stvaranje mogućnosti i podsticanje mladih ljudi da se aktivno uključe u očuvanje svog kulturnog naslijeđa, izgradnju razumijevanja i upoznavanje sa kulturnom baštinom. To se postiglo pokretanjem škole glume i muzike, koju je pohađalo 50 mladih, a koje su realizovane tokom proteklih 8 mjeseci trajanja projekta.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…