Predstavnici MZ iz Kotor Varoša na treningu u Tesliću

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.09.2017. 08:43

U hotelu „Hajdučke vode“ planina Borje, UNDP BiH, je u okviru projekta ”Jačanje uloge mjesnih zajednica (MZ) u Bosni i Hercegovini”, koji je zajednička inicijativa Vlade Švajcarske i Vlade Švedske, organizovao posebno dizajniran trening/radionicu pod nazivom »Efikasno vođenje sa fokusom na komunikaciju« za organizacije civilnog društva i predstavnike mjesnih zajednica koji imaju potpisane ugovore sa UNDP BiH i implementiraju projekte.

Predstavnici MZ opštine Kotor Varoš i Tešanj, OCD i koordinatori projekta su usvojili nove vještine kojima će se ojačati ljudski potencijali u interesu razvoja mjesnih zajednica.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…