Predstavnici opštine Kotor Varoš posjetili Herceg Novi

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.02.2017. 11:00

Povodom tradicionalne 48. turističke manifestacije "Dani mimoze 2017", Predrag Tešić, vd načelnika odjeljenja za privredu opštine Kotor Varoš posjetio je Herceg Novi. Zajedno sa predstavnicima opština Kranj i Sopot sastao se sa predsjednikom opštine i predsjednikom skupštine Herceg Novi.

Predsjednik opštine Herceg Novi Dragan Janković i predsjednik Skupštine opštine Andrija Radman ugostili su delegacije gradova pobratima povodom 48. izdanja tradicionalne turisticke manifestacije – “Dani mimoze 2017”. 

"Ovakvi sastanci prilika su za druženje, ali i za razgovor o intenziviranju saradnje među gradovima koje veže višegodišnje prijateljstvo", rekao je Tešić.

Po završetku sastanka svi učesnici su posjetili feštu na Škveru, uživali u defileu Gradske muzike, Mjesne muzike Đenovići i mažoretki, muzici lokalnih sastava i priganoj ribi koju su pripemale novske domaćice.

Gosti su bili i na maskenbalu u hotelu „Palmon bay“ u Igalu, gdje su im se pridružili i predstavnici drugih pobratimskih gradova.

Praznik mimoze je neposredan razlog što brojne delegacije i gosti ovih dana borave u Herceg Novom u Crnoj Gori. 
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…