Predstavnici opštine Kotor Varoš posjetili Kranj

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.12.2017. 15:30

Predstavnici opštine Kotor Varoš predvođeni načelnikom opštine Kotor Varoš Zdenkom Sakanom prisustvovali su Svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana opštine Kranj.

Kotor Varoš i Kranj njeguju bratske odnose pune 42 godine, a u razgovoru sa županom Boštjanom Trilarom Sakan je naglasio da je dobra saradnja ostvarena prije svega u oblasti kulture i sporta.

„Razgovarali smo o iskustvima i dobroj praksi Grada Kranja u korištenju pretpristupnih fondova i onog dobrog što donosi EU, a domaćine smo upoznali sa projektima i aktivnostima koje smo realizovali u ovoj godini i planovima za 2018. godinu”, rekao je Sakan.

Sakan i Trilar su saglasni da je neophodno ojačati privrednu saradnju, a boravak u Kranju načelnik Kotor Varoša je iskoristio za razgovor sa delegacijama opština i gradova, koje se takođe bratime sa trećim slovenačkim gradom po veličini.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…