Preliminarni spisak studenata koji su ostvarili pravo na stipendije

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.03.2017. 18:09

Komisija za dodjelu stipendija opštine Kotor Varoš objavila je preliminarni spisak studenata, koji su ostvarili pravo na stipendiju u ovoj godini. Odbornici u Skupštini opštine Kotor Varoš usvojili su 31. januara odluku kojom je za stipendiranje studenata u kalendarskoj 2017. godini obezbijeđeno 80.000 KM. Stipendiranjem je obuhvaćeno 130 studenata, a ove godine biće dodatno nagrađeni studenti sa procjekom ocjena iznad devet.

U skladu sa usvojenom odlukom formirane su tri posebne rang-liste za studente javnih visokoškolskih ustanova druge ili viših godina studija, studente druge ili viših godina studija privatnih visokoškolskih ustanova i studente prve godine prvog ciklusa studija.

Prva godna državni fakulteti

Druga i više godine državni fakulteti

Privatni fakulteti

Odbačene prijave

Obavještenje za studente

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…