Preuzimanje tabli sa kućnim brojevima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.11.2016. 18:14

Nadležna služba opštine Kotor Varoš je izvršila nabavku tabli kućnih brojeva za sljedeće ulice: Branka Ćopića, Ive Andrića, Jovana Dučića, Nikole Pašića, Vidovdanska, Vladike Nikolaja Velimirovića, Vlašićka, 22. Brigade VRS, Borjanska, Hilendarska, Kotorvaroške brigade, Mihajla Pupina, Miloša Crnjanskog, Sporteka, Uzlomačka i Ulica Vojske RS.

Obavještavaju se građani koji su izvršili uplatu tabli sa kućnim brojevima za svoja domaćinstva da iste mogu preuzeti u službi Komunalne policije opštine Kotor Varoš svakog radnog dana u vremenu od 07.00 do 08.00 časova i od 14.00 do 15.00 časova.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…