Prezentacija NTC sistema učenja u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.04.2018. 00:05

Roditelji, vaspitači, nastavnici i svi zainteresovani, pozivamo vas da u četvrtak, 19.04. u 16:30 u prostorijama dječijeg vrtića Larisa Šugić u Kotor Varošu prisustvujete prezentaciji NTC sistema učenja.

Sve prisutne ćemo upoznati sa NTC programom koji je za kratko vrijeme postao broj 1 program za razvoj kreativnosti i logičkog mišljenja u Evropi. 

Kako izgedaju NTC radionice, koji su benefiti učenja pomoću NTC metoda i tehnika, te kako će izgledati prvi ciklus naših radionica sve prisutne će upoznati Jelena Nezirović, koordinator NTC sistema učanja.

Ulaz je besplatan.

Prijave su obavezne i možete se prijaviti u inbox ili nam pišite na mail:
ntc.oxford@gmail.com

Posjetite nas, neka se znanje zavrti kroz igru! 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…