Prihod sa Ilindanskog turnira za liječenje Vanje Pejakovića

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.08.2017. 09:18

Ilindanski turnir u malom fudbalu ”Vrbanjci 2017” opravdao je očekivanja u takmičarskom smislu, a imao je i humanitarni karakter.

Organizatori turnira, savjet MZ Vrbanjci i neformalna grupa mladih su odlučili da prihod sa ove manifestacije uplate na račun Dubravke Pejaković, majke našeg  Vanje Pejakovića, koji je teško povrijeđen u Italiji.

”Zahvaljujući načelniku Kotor Varoša Zdenku Sakanu, privatnom preduzetniku Mladenu Momiću i brojnim drugim privrednim subjektima sa područja opštine uspjeli smo, nakon dvogodišnje pauze, ponovo organizovati turnir u Vrbanjcima , a zajednički stav nas iz Organizacionog odbora je da prihod od 200 KM uplatimo za liječenje našeg Vanje Pejakovića”, istakao je Nemanja Sakan iz Organizacionog odbora Ilindanskog turnira u Vrbanjcima.

Na ovaj način su članovi Organizacionog odbora turnira (Nemanja Sakan, Duško Vasiljević  i Srđan Sakan) pokazali humanost i dali primjer svima koji mogu da pomognu sjajnom košarkašu  Vanji Pejakoviću da što prije ozdravi i vrati se na sportske terene.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…