Prijedlozima i sugesijama učestvujte u radu Mjesne zajednice Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.07.2017. 15:39

Savjet Mjesne zajednice Kotor Varoš pozvao je građane da svojim prijedlozima i sugesijama učestvuju u podizanju kvaliteta života.

– To je moguće učiniti kroz veće demokratsko učešće i odgovornost prema javnosti, unapređenje usluga na nivou mjesne zajednice, poboljšanje infrastrukture i uključivanje socijalno isključenih kategorija. Veća angažovanost i spremnost građana da iznesu probleme sigurno će pomoći da se dođe do prioriteta za donosioce odluka, odnosno lokalnu upravu. Građani zajedno treba da definišu probleme i prioritete i da ih nastoje prezentovati lokalnoj zajednici kako bi pronašla konkretno rješenje – istakao je predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Kotor Varoš Stanko Tepić.

Prijedloge i sugestije moguće je poslati putem pošte na adresu Mjesna zajednica Kotor Varoš, Ulica cara Dušana bb 78220 Kotor Varoš ili putem elektronske pošte na adresu mzkotor.varos@hotmail.com.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…