Prijedor pokazao najbolje umijeće u odbojci

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.04.2018. 10:52

U okviru obilježavanja 24. aprila Dana opštine Kotor Varoš danas je u sportskoj dvorani u Kotor Varošu održan tradicionalni, peti po redu, turnir u odbojci. Na turnir se prijavilo šest ekipa koje su bile raspoređene u dvije grupe : OK „Inova“, OK „Kotor Varoš“ i OK „Vuk“ (grupa A) i OK „Gradiška“, ŽOK „Prijedor“ i OK „Laktaši“ (grupa B).

Prvo mjesto osvojila je ekipa OK „Prijedor“ koja je u finalu pobijedila OK „Inova“ a treće mjesto zauzele su domaće odbojkašice iz OK „Kotor Varoš“.

Za najbolje ekipe obezbijeđene su diplome, medalje i pehari koje je uručio Nedeljko Glamočak, poslanik SDS-a u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…