Prijem za 30 opštinskih penzionera

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.12.2017. 14:36

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je povodom novogodišnjih praznika prijem za 30 penzionera koji su radni vijek proveli u opštinskoj upravi i uručio im prigodne novčane iznose za predstojeće praznike.

Sakan je zahvalio penzionerima, ocijenivši da su dali veliki doprinos u razvoju lokalne zajednice. 

"I pored ekonomske krize, nismo zaboravili sve ono što su ovi vrijedni ljudi uradili za opštinu Kotor Varoš i njene građane", dodao je Sakan. 

On je nekadašnjim radnicima uručio prigodan novčani iznos za predstojeće praznike, kao i poklone za dva radnika koji su ove godine otišli u penziju, i upoznao ih o projektima koji su realizovani u ovoj godini. 

"Jedan od prioriteta je bila izgradnja novog objekta Doma zdravlja i asfaltiranje pristupne ulice, što smo i završili u predviđenom roku, a zahvaljujući odličnoj saradnji sa međunarodnim organizacijama realizovan je niz aktivnosti usmjerenih na poboljšanje života svih građana", naglasio je Sakan.

Penzioneri su izrazili zahvalnost za okupljanje prisjetivši se godina koje su proveli u opštinskoj upravi. 

"Tradiciju treba njegovati i zahvalni smo načelniku opštine na prijemu, a nama će novac dobro doći uoči predstojećih praznika", rekao je penzioner Mesud Imamović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…