Prijem za predstavnike republičkih institucija

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.12.2017. 13:29

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan upriličio je novogodišnji prijem za predstavnike republičkih institucija sa područja opštine, bankarski sektor, advokate, vlasnike stomatoloških ordinacija i trgovinskih radnji.

Načelnik Sakan ih je upoznao sa projektima koji su realizovani u ovoj godini, od kojih je najvažniji rekonstrukcija Doma zdravlja.

"Približava se kraju sanacija Doma zdravlja i asfaltiranje pristupnog puta, neki radovi su završeni u krugu Dječijeg vrtića a neki su u toku, asfaltirali smo Ulicu patrijarha Pavla na Novom Naselju, a u planu nam je da od sredstava dobijenih prodajom šumskih drvnih sortimenata u narednoj godini asfaltiramo značajan broj seoskih puteva", poručio je Sakan.

Sakan je ukazao da je i ove godine nastavljen trend zapoljšavanja i da je stvarni broj ljudi koji traže posao na Birou za zapošljavanje sve manji.

Stomatolozi su istakli problem povećanja komunalne naknade za njihove ordinacije, koja je, gledajući iznos iste u susjednim opštinama, ipak znatno manja. 

Načelnik Sakan je naglasio da su zimske službe spremne i da će brzo intervenisati u slučaju snježnih padavina, ali i da građani moraju biti svjesni činjenice da su prioriteti u čišćenju putevi prema Domu zdravlja, školama, vrtiću i fabrikama koje zapošljavaju veliki broj radnika.

Problem prevoza srednjoškolaca iz mjesne zajednice Vagani za Banjaluku ostaje otvoreno pitanje koje će biti razmotreno u što skorije vrijeme.

Načelnik Sakan je poželio svima mnogo uspjeha u radu u narednoj godini, a ispred SRD „Golubić“ je dobio prigodan poklon.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…