Probleme riješavati zajedno

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.12.2016. 15:35

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan upriličio je novogodišnji prijem za direktore republičkih i opštinskih javnih ustanova, sveštenstvo i predstavnike organizacija i udruženja, a razgovarano je o unapredjenju saradnje sa opštinskom administracijom.

Gosti su iznijeli probleme sa kojima se susreću i primjedbe na rad organa lokalne uprave i poželjeli da saradnja sa novoizabranim organima bude bolja. Svi su iskazali razumijevanje da opštinski budžet nije dovoljan da zadovolji sve potrebe ustanova i stanovništva, ali su istakli da se kroz unapređenje saradnje mogu postići bolji rezultati.

Sakan je istakao da je suština svake saradnje povjerenje i da će učiniti sve što može da zajedno riješe probleme.

– I u predizbornoj kampanji sam rekao da ću biti načelnik svih građana i tu sam da se zajedno borimo i rješavamo probleme i da iznalazimo način da građani osjete pomak – rekao je Sakan.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…