Proizvodi ”Arboreka” privukli veliku pažnju posjetilaca na sajmu u Veroni

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.02.2016. 10:53

”Arboreko”, uspješna kotorvaroška firma koja je dio ”Fagus” grupe, predstavila je svoj proizvodni program na Međunarodnom sajmu ”Progetto Fuoco” u italijanskom gradu Verona.

Sajam se održava od 24. do 28. februara,  a proizvodni program ”Arboreka” izazvao je veliko interesovanje posjetilaca iz gotovo svih zemalja Evropske unije.

- ”Arboreko” od svog osnivanja  iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate. Proizvodni program je na evropskom nivou, a rukovodstvo firme se trudi da konstatno poboljšava kvalitet palete prozvoda, koji su već našli svoje mjesto na domaćem i inostranom tržištu, izjavio je za ”Glas Kotor Varoša”  predsjednik uprave kompanije “Fagus” Miroslav Malijević.

Više o Arboreku na www.arboreko.biz 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…